| Typ pliku | APK |
|---|---|
| Wersja | 1.1 |
| Wydawca | swifAppy |
| Data wydania | 10 lut 2020 |
| Data dodania | 10 lut 2020 |
| Wymagania systemu operacyjnego | Android |
| Wymagania | Requires Android 5.0 and up |
| Całkowita liczba pobrań | 0 |
| Cena £ | Free |
Opis
Kiosk Pro Lockdown to dostosowany do potrzeb program uruchamiający aplikacje, który umożliwi Tobie lub Twojej organizacji prezentowanie aplikacji użytkownikowi końcowemu bez narażania bezpieczeństwa urządzenia.
W trybie kiosku użytkownik końcowy może uruchamiać i uzyskiwać dostęp tylko do aplikacji, które są dla niego dostępne. Jako administrator kontrolujesz, do których aplikacji użytkownik końcowy będzie miał dostęp. Użytkownik końcowy może uruchomić i przetestować jedną lub wiele aplikacji.
Użytkownik końcowy może uzyskać dostęp do danych urządzenia tylko z dostępnych aplikacji, które zostały wybrane. Na przykład: Jeśli zezwolisz użytkownikowi końcowemu na uruchamianie aplikacji przeglądarki, użytkownik nie będzie mógł uzyskać dostępu do żadnej aplikacji na urządzeniu. Nie mogą udostępniać plików ani danych innym aplikacjom.
W trybie kiosku pasek narzędzi powiadomień jest wyłączony, aby użytkownik nie mógł uzyskać dostępu do przychodzących powiadomień ani wprowadzać zmian w ustawieniach urządzenia
Zaprojektowany do użytku na dowolnym urządzeniu z Androidem i doskonale nadaje się do tworzenia kiosków. Zablokuj interfejs użytkownika, aby użytkownik końcowy miał dostęp tylko do zdefiniowanych przez Ciebie zainstalowanych aplikacji i stron internetowych i nie mógł zmieniać ustawień systemu Android ani uzyskiwać dostępu do innych aplikacji.
Aplikacja podczas wyświetlania zapewni pojedynczy interfejs użytkownika, z którego tylko wybrana aplikacja będzie widoczna i dostępna.
Funkcja białej listy i czarnej listy zapewnia bezpieczny interfejs, w którym użytkownik może odwiedzać tylko dozwolone adresy URL. Adres URL z białej listy może być dostępny z wbudowanej aplikacji przeglądarki, a adresy URL znajdujące się na czarnej liście zostaną natychmiast zablokowane, gdy użytkownik spróbuje uzyskać do niego dostęp.