| Wersja | 1.2 |
|---|---|
| Wydawca | Peter Magyar |
| Data wydania | 4 maj 2016 |
| Data dodania | 10 gru 2012 |
| Wymagania systemu operacyjnego | iOS |
| Wymagania | Compatible with: iphone3gs, ipadwifi, ipad3g, ipodtouchthirdgen, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g |
| Całkowita liczba pobrań | 0 |
| Cena £ | $0.99 |
Opis
PassSHiELD to w 100% godna zaufania aplikacja do przechowywania ściśle tajnych haseł i informacji. Dlaczego PassSHiELD różni się od tego? login hasło w trybie bezpiecznego logowaniaPassSHiELD posiada funkcję 'PANIC LOGIN' PassSHiELD opcjonalnie posiada 12-godzinną funkcję samozniszczenia PassSHiELD jest realistycznie rozwinięty, a po programiePassSHiELD działa w języku angielskim i niemieckim Dostępne są 2 rodzaje logowania (do wyboru w menu ustawień): LOGOWANIE BEZPIECZEŃSTWA (zalecane) oraz LOGOWANIE ŁATWE. LOGOWANIE BEZPIECZEŃSTWA : Program cały czas generuje nowe kombinacje według Twoich danych, korzystając ze specjalnego rozwiązania. Po tym procesie, zadaj 2 pytania: pierwsze to 4 litery przy Twoim MASTER HASŁO, a kolejne 4 litery przy Twoim drugim szczególe. Musisz wpisywać te litery w sposób ciągły, bez spacji. Dlaczego ta funkcja jest ważna? Bo cały czas trzeba wpisywać inny kod logowania. Nigdy nie musisz wpisywać żadnego kodu w pełnej długości. Oznacza: nikt nie może złapać wzrokiem... ŁATWE LOGOWANIE: Łatwe logowanie oznacza, że podczas logowania musisz wpisać tylko HASŁO GŁÓWNE. Nie zalecamy tej funkcji. Szybciej, ale nie tak bezpiecznie.PANIC LOGIN : Jeśli jesteś w sytuacji, w której "musisz" wpisać swoje hasło, możesz skorzystać z tej funkcji.Wtedy jedyne co musisz zrobić: wpisać GŁÓWNE HASŁO WSTECZ. Program uruchomi się w trybie PANIC. Oznacza to, że wygląda jak w normalnym trybie, wszystkie funkcje działają, można zobaczyć zapisane hasła, ale nie te właściwe. Dla wszystkich haseł (bez „innych” etykiet i wpisów menu) będą wyświetlane wstecz i rozszerzone o kolejne cyfry. Oznacza to, że inni widzą nieprawidłowe informacje. Tła „RUCHOMY” i STOJĄCY: „RUCHOMY” oznacza przesuwanie się tła dwukrotnie. To 2 kolejne tła z numerami. Jeśli ktoś ma tylko kilka sekund na oglądanie ekranu, znacznie trudniej jest zobaczyć i zapamiętać szczegóły. Podświetlenie stojącego tła jest silniejsze niż w ruchu. Kontrast pomiędzy pokazanymi detalami a tłem jest znacznie mniejszy. Z tego powodu zwykle kamery bezpieczeństwa nie są w stanie dostrzec różnicy między szczegółami a tłem: za pomocą kamery nie ma czytelnego obrazu ani wideo na ekranie. Funkcja samozniszczenia: Jeśli włączysz tę funkcję, to po podaniu błędnego hasła przy logowaniu rozpoczyna się licznik. Ten licznik trwa do 12 godzin od pierwszego błędnego kodu. Okresowo musisz otrzymywać powiadomienia: masz 10 godzin na odblokowanie... masz 8 godzin na odblokowanie... itd. Jeśli przez 12 godzin nie będziesz w stanie podać prawidłowego kodu, wszystkie dane, które przechowujesz w tej aplikacji, zostaną usunięte z telefonu. WAŻNE: po tym momencie nie ma szans na odzyskanie Twoich danych.