| Wersja | 1.0 |
|---|---|
| Wydawca | Rhonda O'Connor-Byrne |
| Data wydania | 19 sie 2013 |
| Data dodania | 12 sie 2013 |
| Wymagania systemu operacyjnego | iOS |
| Wymagania | Compatible with iPod Touch (3rd generation or later, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes account required. |
| Całkowita liczba pobrań | 5 |
| Cena £ | $0.99 |
Opis
Wyślij swoim klientom/klientom SMS-a lub e-maila z przypomnieniem o nadchodzącym spotkaniu z jednodniowym lub tygodniowym wyprzedzeniem... Terminy Texta łączy się z kalendarzem Twoich urządzeń, dzięki czemu możesz ustawić alerty, powiadomienia i alarmy za pomocą funkcji kalendarza.JAK UŻYWAĆ:Otwórz AppPress + w prawym górnym roguNAZWA: Wpisz nazwę klienta/klientaLOKALIZACJA: Wpisz nazwę firmyUstaw datę/godzinę spotkaniaUstaw datę/godzinę zakończenia spotkaniaNaciśnij + w prawym górnym roguNaciśnij w obszarze nazwy klienta/klientówPRZYPISZ KONTAKTYNaciśnij + w prawym górnym rogu róg strony Naciśnij TAK, jeśli numer klienta/klienta lub adres e-mail znajduje się w Twojej książce adresowej, lub NIE, jeśli wpisujesz losowy numer lub adres e-mail.Jeśli naciśniesz TAK, znajdź kontakt na liście i naciśnij jego numer telefonu komórkowego lub adres e-mail. naciśnij NIE wprowadź nazwę klienta/klientów Wprowadź numer telefonu komórkowego lub adres e-mail klienta/klientów.Naciśnij <, aby dodać więcej spotkań.Jeśli chcesz wysłać przypomnienie do klienta/klienta z wyprzedzeniem dłuższym niż 24 godziny ce możesz użyć symbolu samolotu w lewym górnym rogu strony głównej. Po znalezieniu terminu, który chcesz wysłać, naciśnij ten symbol i wyślij SMS-a lub wyślij wiadomość e-mail do klienta/klienta. Ta informacja jest teraz przechowywana w kalendarzu telefonu i możesz korzystać ze swoich urządzeń kalendarza, aby ustawić alarmy, aby powtarzały się w żądanym czasie Wysyłanie zaproszeń Powiadomienia o wysłaniu SMS-ów o spotkaniu Gdy otworzysz aplikację zostaniesz poproszony o wiadomość z pytaniem, czy chcesz wysłać wszystkie przypomnienia. Możesz wybrać TAK/NIE. Aby usunąć spotkanie, przesuń palcem po spotkaniu na stronie głównej i usuń.