Backup Your Mobile for Android APK
| Typ pliku | APK |
|---|---|
| Wersja | 2.3.05 |
| Wydawca | Artur Jaszczyk |
| Data wydania | 21 cze 2017 |
| Data dodania | 21 cze 2017 |
| Wymagania systemu operacyjnego | Android |
| Wymagania | Android 4.0 |
| Całkowita liczba pobrań | 310 |
| Pobrania tygodniowo | 1 |
| Cena £ | Free |
Opis
Aplikacja może tworzyć kopie zapasowe i przywracać: Kontakty, SMS-y, MMS-y, Rejestry połączeń, Ustawienia systemowe, Zabezpieczone ustawienia systemowe, Hasła Wifi, Słownik użytkownika, APN, Zdarzenia kalendarza, Aplikacje użytkownika, Zakładki i historię przeglądarki.
Kopie zapasowe są przechowywane na karcie SD lub w pamięci urządzenia, możliwe jest również przechowywanie danych na Google Drive, Dropbox lub OneDrive (SkyDrive).
Możliwe jest zaplanowanie automatycznych kopii zapasowych. Aplikacja może automatycznie przesyłać kopie zapasowe na Google Drive, Dropbox lub OneDrive (SkyDrive).
Możliwe jest kopiowanie danych z jednego urządzenia na drugie poprzez wgrywanie i pobieranie kopii zapasowych na/z Dysku Google, Dropbox, OneDrive, przenoszenie karty SD z jednego urządzenia na drugie lub kopiowanie folderu BackpYourMobile pomiędzy urządzeniami.
Ważna informacja:
Po zainstalowaniu aplikacji przeczytaj FAQ (w menu aplikacji)
W przypadku problemów po przywróceniu kontaktów należy sprawdzić opcje wyświetlania kontaktów.
Ustawienia systemowe i bezpieczne ustawienia systemowe powinny zostać przywrócone na tej samej wersji Androida i na tym samym urządzeniu.
Jeśli przywrócisz ustawienia na innej wersji Androida lub innym urządzeniu, niektóre ustawienia nie zostaną przywrócone.
Widoczność APNs zależy od sieci komórkowej, przywrócone APN z innej sieci komórkowej nie będą widoczne w ustawieniach.
Hasła Wi-Fi i bezpieczne ustawienia systemu wymagają rootowania i są w fazie eksperymentalnej, proszę o przesłanie informacji, czy działają na Twoich urządzeniach. Proponuję wykonać kopię zapasową za pomocą innej aplikacji.
Hasła Wifi - przed przywróceniem na czystym systemie Wifi musi być włączone i wyłączone.
Wiadomości wysyłane przez „Raport o błędach Google” są anonimowe, nie można na nie odpowiedzieć.