| Wersja | 1.100 |
|---|---|
| Wydawca | Creative App Group |
| Data wydania | 29 maj 2015 |
| Data dodania | 29 maj 2015 |
| Wymagania systemu operacyjnego | iOS |
| Wymagania | Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g |
| Całkowita liczba pobrań | 1 |
| Pobrania tygodniowo | 1 |
| Cena £ | $0.99 |
Opis
Aplikacja do udostępniania zdjęć! Miej jednak kontrolę nad tym, komu są udostępniane i co stanie się ze zdjęciem później! Zasubskrybuj już dziś za 99 centów! Lub skorzystaj z aplikacji za darmo przez 30 dni! (Szczegóły poniżej).Wyślij zdjęcia do znajomych, którzy również mają aplikację.Odbiorca może dodać jeden z 96 niestandardowych emotikonów, dla niemal każdej emocji, aby poinformować nadawcę, co myśli lub czuje na temat zdjęcia. Mogą również przenieść emotikonę w wybrane miejsce na zdjęciu! Gdy odbiorca zapisze zdjęcie z emotikonką... zostanie ono odesłane do nadawcy. I... jest usuwany z telefonu odbiorcy! Żadnych zdjęć po prostu tam nie wychodzę! Po zwróceniu zdjęcia emotikon zostanie osadzony na zdjęciu. Zdjęcie może następnie zostać udostępnione przez pierwotnego nadawcę na Facebooku, Twitterze, w wiadomości e-mail lub zapisane w galerii zdjęć._______________________Poniżej znajdują się informacje o subskrypcji: Aplikacja Just4U to coroczna subskrypcja z automatycznym odnawianiem, obecnie w cenie 0,99 USD na rok. Płatność zostanie pobrana z konta iTunes w momencie potwierdzenia zakupu. Roczna subskrypcja zostanie automatycznie odnowiona, chyba że użytkownik wyłączy automatyczne odnawianie co najmniej 24 godziny przed końcem bieżącego okresu. Konto zostanie obciążone opłatą za odnowienie w ciągu 24 godzin przed końcem bieżącego okresu i określi koszt odnowienia. Subskrypcjami może zarządzać użytkownik, a automatyczne odnawianie można wyłączyć, przechodząc do Ustawień konta użytkownika po zakup. Anulowanie bieżącej subskrypcji nie jest dozwolone w trakcie aktywnego okresu subskrypcji Polityka prywatności i warunki użytkowania można znaleźć na naszej stronie internetowej... http://www.creativeappgroup/legal.com Wszelkie niewykorzystane części bezpłatnego okresu próbnego przepadają, gdy użytkownik kupuje subskrypcję. Możesz korzystać z aplikacji za darmo przez 30 dni. Po zakończeniu okresu próbnego użytkownik nie będzie mógł przesyłać ani otrzymywać żadnych zdjęć, chyba że wykupiona zostanie subskrypcja.