| Wersja | 1.0 |
|---|---|
| Wydawca | Andranik Kyureghyan |
| Data wydania | 27 sty 2014 |
| Data dodania | 27 sty 2014 |
| Wymagania systemu operacyjnego | iOS |
| Wymagania | Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g |
| Całkowita liczba pobrań | 0 |
| Cena £ | Free |
Opis
Nagrywaj pomysły, notatki głosowe, dyktando, spotkania. Cała idea aplikacji Simple Rec polega na nagrywaniu głosu. Po prostu uruchom aplikację, naciśnij nagrywanie i możesz wysłać aplikację w tło, uruchomić inne aplikacje lub zablokować telefon, nagrywanie będzie nadal trwało. Aplikacja przeznaczona jest do użytku edukacyjnego, biznesowego i osobistego. Otwórz Simple Rec, automatycznie zaczniesz z zakładki Records. Po naciśnięciu przycisku Nagraj telefon rozpocznie nagrywanie. Nagrywanie będzie kontynuowane nawet w trybie tła. 1. Podczas nagrywania, gdy jesteś w trybie pierwszego planu i otrzymasz połączenie telefoniczne, aplikacja zatrzyma się i zapisze bieżące nagranie. Po rozmowie telefonicznej nagrywanie zostanie wznowione za kilka sekund (utworzy to nowy plik, ale będzie kontynuacją pierwszego). Innymi słowy, gdy nagrywanie zostanie przerwane przez rozmowę telefoniczną, będą 2 pliki zamiast jednego. 2. Podczas nagrywania, gdy jesteś w trybie tła i otrzymasz połączenie telefoniczne, aplikacja zatrzyma się i zapisze bieżące nagranie. Po zakończeniu rozmowy aplikacja nie wznowi nagrywania. Jeśli chcesz wznowić nagrywanie, musisz otworzyć aplikację, która wznowi nagrywanie za kilka sekund. W wersji demo będziesz mieć ograniczoną ilość zapisywania nagrań (2 lub 3 jeśli nagrywanie zostało przerwane przez rozmowę telefoniczną). Jeśli chcesz mieć możliwość usunięcia ograniczenia, musisz zakupić tryb zaawansowany. Tryb zaawansowany również usunie reklamy. Aplikacja jest również dostępna w trybie ukrytym, który pozwoli ci ukryć swoje nagrania. Po zakończeniu nagrywania w trybie ukrytym, jeśli chcesz uzyskać dostęp do swoich nagrań, po prostu przełącz się z powrotem do zwykłego trybu i znajdziesz swoje nagranie na liście.